Toimitusehdot

1. Toimituksen vastuullinen toimittaja on Pilvilinna Production Oy (Y-tunnus 2082452-5) joka omistaa Suomen Audiotukku aputoiminimen

2. Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää seuraavat tiedot:
tilausnumeron
tilauksen sisällön
tuotteiden hinnat ja kokonaishinnan

3. Maksutapa
Paytrail Oyj (Paytrail) hoitaa Suomen Audiotukun rahaliikenteen. Tilauksen voit maksaa verkkopankissa ja yleisimmin käytetyillä pankki- ja luottokorteilla. Tarkemmat Paytrailin hyväksymät maksutavat löytyvät verkkokaupasta. Kaikki Audiotukun käyttämät maksutavat ovat ehdottoman suojattuja ja turvallisia käyttää.

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii Suomen Audiotukun maksupalveluntarjoajana yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksu toteutetaan Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka Audiotukku on ottanut Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä.

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Saamme tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi. Maksu tilitetään edelleen Suomen Audiotukulle

Maksupalvelun tarjoaja:
Paytrail Oyj,
2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Finland
asiakaspalvelu@paytrail.com
Puh. +358 207 181830 (ark 8-19)

4. Toimitusaika
Tilausten toimitusaika on pääsääntöisesti 1-4 arkipäivää. Loma-ajat saattavat viivästyttää tilausten lähettämistä

5. Kuljetukset
Mikäli tuote on vioittunut tai kadonnut kuljetuksen aikana, ota välittömästi yhteyttä info@audiotukku.fi Myös siinä tapauksessa jos saat viallisen tai väärän tuotteen. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

6. Palautusehdot
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan alkamaan tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikuntoinen. Tuotepakkaus ei saa olla vahingoittunut.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä info@audiotukku.fi  ja tarkista palautusoikeutesi – näin säästät aikaa ja rahaa. Palautustapauksissa paluurahdin maksaa aina ostaja. Asiakaspalvelustamme saat tarkat ohjeet asiakaspalautuksen tekemiselle.

7. Takuu
Kaikilla tuotteilla on 36 kuukauden valmistus- ja materiaalitakuu. Kuitti toimii takuutodistuksena joten muista säilyttää se. Takuutapauksissa rahdin maksaja on Audiotukku.

8. Erimielisyydet
Erimielisyydet ratkotaan tarvittaessa yhteistyössä kuluttajaviranomaisten kanssa.